Εφαρμογές GS

LETTERPRESS

Το Letterpress είναι μία ιστορική μέθοδος εκτύπωσης (για εμάς στην Ελλάδα ξεκινά από το 1476)  ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ελαφριά, έως πολύ μεγάλη βύθιση της εκτύπωσης στο χαρτί, και τα έντονα και καθαρά χρώματα που μπορεί να αποδώσει στην εκτυπωμένη επιφάνεια.

 

Τα μελάνια κατασκευάζονται ξεχωριστά για κάθε δουλειά (τουλάχιστον από εμάς) ανάλογα την εργασία. Μελάνια με βάση

9πιγμέντο) το καουτσούκ και μελάνια με βάση το πετρέλαιο. π.χ. η εκτύπωση ενός φόντου και η εκτύπωση ενός κειμένου με πολύ λεπτές γραμμές ή η χρήση φωτογραφικού ράστερ είναι σπουδαία και καθοριστική λεπτομέρεια και γίνεται από τεχνίτες με μεγάλη εμπειρία στις letterpress εκτυπώσεις. Tα πιγμέντα, οι χρωματικές σκόνες,  και η σκληρότητα της μελάνης έχουν μεγάλη σημασία στην παραγόμενη ποιότητα από μια τυπογραφική πρέσα.

ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ, ΓΚΟΦΡΕ, ENGRAVE

Εδώ τα έντυπα περνούν σε άλλη διάσταση. Εντυπωσιακές κάρτες, μεγαλειώδη επιστολόχαρτα, λαμπερές προσκλήσεις.. Δεν μιλάμε για απλά έντυπα αλλά για μικρά έργα τέχνης!

ΧΡΥΣΩΜΑ, ΒΑΨΙΜΟ ΑΚΜΩΝ, GILDING

Έντυπα που λάμπουν από φροντίδα και ποιότητα, καθώς το χρύσωμα στο σόκορο (gilding)  δίνει μοναδικότητα, επειδή δείχνει χαρακτήρα! Και επειδή τα πολλά λόγια είναι.. δείτε αναλυτικά το portfolio μας:

Τα χαρτιά μας

Παχιά χαρτιά εθιστικά στην αφή και με λεπτή υφή για να μπορούν να αναδείξουν αποτελεσματικότερα τις εφαρμογές για τις οποίες επιλέγονται. Χαρτιά ιστορικών εργοστασίων της Ευρώπης, πιστοποιημένα με FSC. Στο τυπογραφείο μας μπορείτε να αναμίξετε ή να ταιριάξετε τα βάρη των χαρτιών δημιουργώντας εξαιρετικά και καινοτόμα αποτελέσματα.

Εφαρμογές GS