Γιατί GS

Graphics Studio

Μετά από 30 χρόνια δημιουργίας στο χώρο των γραφικών τεχνών η εταιρία Graphics Studio δηλώνει δυναμικά την παρουσία της σε όλα τα επίπεδα παραγωγής ενός εντύπου και ειδικά στις Προσκλήσεις Γάμου και Βάπτισης.

Με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, άριστη ποιότητα παραγόμενων εντύπων, συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία η εταιρία μας παρέχει στους πελάτες της τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές στο καλύτερο δυνατό κόστος. Για αυτή την χρονιά η εταιρία μέσα από το δημιουργικό της τμήμα έχει να παρουσιάσει δύο νέα προϊόντα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το οικολογικό δέρμα και το μετάξι τα συνδυάζει αρμονικά με το χαρτί φτιάχτωντας νέες προσκλήσεις γάμου και βάπτισης μοναδικές σε υφή και χρωματισμούς, φάκελα με δερμάτινη και μεταξένια υφή, κάρτες με ιδιαίτερο πάχος 600, 800 ή 1200 gr επενδυμένες με χαρτί δέρμα η μετάξι πλαισιομένες από πυρογραφικές εκτυπώσεις που σε συνδυασμό με τη βαθυτυπία, την χρυσοτυπία και το γκοφρέ δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό σε ύφος κάνοντας τις προσκλήσεις μας να ξεχωρίζουν αμέσως.

Επίσης η εταιρία μας σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εισαγωγικούς οίκους της χώρας μας και καταξιωμένους στιλίστες στο χώρο του γάμου κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να συνδυάσουν πρόσκληση γάμου και μπομπονιέρα τόσο χρωματικά όσο και ποιοτικά, δίνοντας το ιδανικότερο οπτικό αποτέλεσμα.

Γιατί Graphics Studio - Το τυπογραφείο μας