Εφαρμογές GS - Graphics Studio | Εκτυπώσεις Letterpress - Προσκλητήρια γάμου & βάπτισης
Μετά από 30 χρόνια δημιουργίας στο χώρο των γραφικών τεχνών δηλώνουμε δυναμικά την παρουσία μας σε όλα τα επίπεδα παραγωγής ενός εντύπου! H letterpress εκτύπωση όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
τυπογραφείο, εκτυπώσεις, προσκλητήρια γάμου, προσκλητήρια βάπτισης, επαγγελματικό έντυπο, εκτυπώσεις letterpress, letterpress, εκτυπώσεις βαθυτυπίας, βαθυτυπία, γκοφρέ, βαφή ακμών, χρυσοτυπία, gilding, edge painting, λαμινάρισμα, Βιβλιοδεσία, Κυτιοποιία, Κοπτικά, ειδικές εφαρμογές, επαγγελματικές κάρτες, ανάγλυφες κάρτες, graphics studio, γραφικές τέχνες, φιαφημιστικό έντυπο, flyer, κατάλογος, φάκελα,
15397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15397,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Εφαρμογές GS

LETTERPRESS

Το Letterpress είναι μία ιστορική μέθοδος εκτύπωσης (για εμάς στην Ελλάδα ξεκινά από το 1476)  ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ελαφριά, έως πολύ μεγάλη βύθιση της εκτύπωσης στο χαρτί, και τα έντονα και καθαρά χρώματα που μπορεί να αποδώσει στην εκτυπωμένη επιφάνεια.

 

Τα μελάνια κατασκευάζονται ξεχωριστά για κάθε δουλειά (τουλάχιστον από εμάς) ανάλογα την εργασία. π.χ. η εκτύπωση ενός φόντου και η εκτύπωση ενός κειμένου με πολύ λεπτές γραμμές ή η χρήση φωτογραφικού ράστερ είναι σπουδαία και καθοριστική λεπτομέρεια και γίνεται από τεχνίτες με μεγάλη εμπειρία στις letterpress εκτυπώσεις. Tα πιγμέντα, οι χρωματικές σκόνες,  και η σκληρότητα της μελάνης έχουν μεγάλη σημασία στην παραγόμενη ποιότητα από μια τυπογραφική πρέσα.

ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ, ΓΚΟΦΡΕ, ENGRAVE

Εδώ τα έντυπα περνούν σε άλλη διάσταση. Εντυπωσιακές κάρτες, μεγαλειώδη επιστολόχαρτα, λαμπερές προσκλήσεις.. Δεν μιλάμε για απλά έντυπα αλλά για μικρά έργα τέχνης!

ΧΡΥΣΩΜΑ, ΒΑΨΙΜΟ ΑΚΜΩΝ, GILDING

Έντυπα που λάμπουν από φροντίδα και ποιότητα, καθώς το χρύσωμα στο σόκορο (gilding)  δίνει μοναδικότητα, επειδή δείχνει χαρακτήρα! Και επειδή τα πολλά λόγια είναι.. δείτε αναλυτικά το portfolio μας:

Εφαρμογές GS